Curierul pe bicicleta – cea mai avantajoasa metoda de livrare!

De ce curierat pe bicicleta?

In Timisoara, a conduce o masina nu mai inseamna a ajunge in timp util la destinatie. Stii si tu cat stres iti produce fiecare intarziere din cauza traficului si fiecare minut irosit asteptand la semafor sau intr-o coloana de masini interminabila.

Serviciile de curierat clasice sunt in aceeasi situatie cu tine – ore in sir in trafic, foarte multe comenzi, timpul la fel de scurt ca al oricaruia dintre noi. Si atunci intervine situatia: ai un colet de trimis rapid sau niste documente care nu suporta amanare. Esti prea ocupat ca sa te urci in masina si sa strabati tot orasul. Posta nu iti livreaza decat a doua zi pachetul. Ce faci?

Aici venim cu solutia salvatoare – iti livram orice colet, pe bicicleta, in cel mult 2 ore! Adauga si pretul unic de 5 RON pe livrare si ai gasit cea mai sigura, eficienta si ieftina metoda de livrare in Timisoara.

Cine iti livreaza coletele?

Fa cunostinta cu noi – o echipa de biciclisti care isi iau in serios rolul de a rezolva problemele multor oameni prinsi in ritmul galopant al vietii urbane. Am ales bicicleta in detrimentul masinii, din multiple motive:
– nu emite gaze de esapament, poluand aerul pe care il respira fiecare timisorean;
– nu necesita costuri mari de intretinere si nici nu consuma combustibil;
– nu se blocheaza niciodata in trafic;
– ne permite sa fim mereu intr-o forma fizica “de invidiat”;
– ultimul, dar pana la urma cel mai important motiv: pur si simplu ne place sa zburam pe doua roti!

Nu mai sta pe ganduri si lasa-ne sa facem pentru tine lucurile care iti dau batai de cap. Decat sa petreci o ora inutila in trafic, mai bine ia o pauza de cafea si admira strazile frumoase ale Timisoarei, pe care nici nu le observi de la volan.

Comanda o livrare acum >> curierpebicicleta.ro