Din martie serviciul de curierat pe bicicleta este disponibil și în Arad!

Ideea de a investi într-un proiect drag nouă „Curier pe bicicleta” ne-a venit atunci când am vizitat orașe Europene unde am observat numărul mare de bicicliști, iar printre ei și numeroși curieri, pe care i-am recunoscut după gentile interesante :). Suntem susținători înfocați ai mersului pe bicicletă la orice vârstă, pe orice vreme, ne bucură mult construirea noilor piste de biciclete și sperăm că investițiile vor continua pentru multi alți kilometrii de piste pentru arădenii bicicliști.

img stich

Consecințele ecologice și sociale pozitive ale înlocuirii livrării auto cu bicicliști sunt evidente. Se fac economii semnificative de combustibil, se reduce poluarea, mai puțin zgomot, mai mult spațiu într-un oraș mai plăcut, mai putina aglomerație și accidente mai puțin grave. Beneficiile economice sunt numeroase, deși nu la fel de evidente, costul de achiziție al unei mașini fiind mai mare decât cel al unei biciclete, la fel ca și costurile de întreținere!

Noi vă livram pachetele la fel de rapid sau chiar mai rapid decât un taxi. Bicicletele nu sunt afectate la fel de tare de congestionările din trafic, pot circula pe străzile pietonale, alei, piste de biciclete și nu vor avea probleme niciodată cu găsirea unui loc de parcare.

El este Dani, curierul nostru, pasionat de biciclete!! el vă va prelua coletele și le va duce repede și în siguranța la destinatar.

curier(1)

 

Ne auzim săptămâna viitoare, aici pe blog.