Servicii

Curierat rapid pe bicicleta

Livrarile le facem prin sistemul “door-to-door”: unul dintre curierii nostri iti preia coletul din fata usii si il inmaneaza direct destinatarului. Stim ca timpul este important pentru tine, de aceea avem grija ca livrarea sa fie facuta in maxim 120 de minute de la plasarea comenzii. Garantam pentru siguranta coletului, asta in conditiile in care ai avut grija sa-l impachetezi cat mai bine. Livram doar colete cu dimensiuni si greutate adecvate transportului pe bicicleta. Ce NU livram – animale si obiecte interzise prin lege.

Livrari la domiciliu

Daca stai sa te gandesti ca de multe ori nu iti ajung orele dintr-o zi ca sa faci tot ce iti propui, facturile, cumparaturile si diversele comisioane sunt pe primul loc in lista lucrurilor pe care le-ai amana la nesfarsit, dar pe care tot trebuie sa le faci. Nu-i asa? Sa fim sinceri, nu! Noi putem face, in locul tau, chiar si lucrurile marunte care iti mananca timpul liber: cumparaturi, plati facturi si altele. Spune de ce ai nevoie (link contact aici) si iti propunem solutii adecvate, cu eficienta sigura!

Sofer de inchiriat

De cate ori ai fost la o petrecere si ai baut doar suc, pe motiv ca “esti cu masina”? Sau ai baut si cateva beri, luand un taxi catre casa si intorcandu-te a doua zi dupa masina? Ca sa nu mai spunem de zilele in care a trebuit sa conduci si sute de km, fara oprire, grabit sa ajungi la o intalnire sau un eveniment. Fa-ti o favoare si nu te urca la volan cand nu esti sigur pe reflexele tale – inchiriaza un sofer! Noi iti punem la dispozitie atat un sofer de inchiriat, daca ai nevoie. cu bicicleta pliabila

Tarife

  1. Livrare colete – 5 RON tarif unic
  2. Indiferent de distanta sau starea vremii, iti livram corespondenta cu promptitudine – in cel mult 2 ore de la primirea comenzii.

  3. Sofer de inchiriat – 30 RON / ora
  4. Inchiriem sofer cu sau fara masina, 24 ore din 24.

  5. Livrari la domiciliu – pret personalizat
  6. In functie de ce ai nevoie, stabilim un pret personalizat.